MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Bröllopsfotograf

Året 2022 har varit fullt med vackra bröllop. Verkligen älskar, älskar, älskar att jobba som bröllopsfotograf och få skapa minnen tillsammans med alla fina brudpar.

Vi gifte oss också i somras och hade ett mindre trädgårdsbröllop i fina Kyrkbyn i Gammelstad, Luleå. Det viktigaste för mig var fotografen då jag vet att det är bilderna vi har kvar sen för att minnas dagen.
Jag önskar sååå att vi hade haft råd att ha fotograf hela dagen men vår budget skulle inte hålla då. Ville ju även ha den bästa fotografen då jag ville få bilder som jag visste att jag skulle älska.

Vi valde att fota porträtt, vigsel och mingel och jag fullkomligt älskar varje bild vi fick och har kollat igenom dem flera gånger sen i somras. Men det hade varit värdefullt att ha bilder från förberedelserna och från kvällen också, man missar så mycket som brudpar då man inte kan vara överallt samtidigt och har flera stunder från kvällen som jag vet kommer glömmas bort med tiden eftersom det inte finns med på bild.

Så mitt tips till er som ska gifta er är att prioritera fotografen för det är han eller hon som ser till att rätt ögonblick fotograferas och bevaras som minnen.

Har ni inte budget till att ha med en fotograf hela dagen, fundera på vilka delar som känns viktigast för er och boka en fotograf för de timmarna. Ni kommer önska att ni hade bilder från hela dagen och kvällen (tro mig!!) men det är ju inte alltid ekonomin håller för allt man önskar sig så man får prioritera.

Jag har börjat få sommaren 2023 bokad men har fortfarande några helger lediga. Kanske kan jag hjälpa er att fånga de speciella stunderna under er bröllopsdag? Gillar ni mina bilder så hör av er till info@sandraviklund.com så kan vi prata mer!

Tänkte att jag skulle bjuda på några bilder från förra året som en fin början på 2023. Så här kommer en bildbomb!

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING