BOUDOIR BOUDOIRFOTOGRAFERING PERFEKT SOM MORGONGÅVA Information

MORGONGÅVA

Bilder från en boudoirfotografering är perfekt att ge din partner i morgongåva vid ert bröllop. Ge bort ett vackert fotoalbum eller en fin liten linnebox med med sensuella vackra bilder.
Viktigt att tänka på att album och vissa produkter har en leveranstid på upp till 10 veckor så planerar du morgongåva så se till att boka fotograferingen i god tid innan bröllopet.

MÖHIPPA

En boudoirfotografering är även en perfekt aktivitet vid möhippa eller andra festligheter. Ta med kompisgänget och skapa en rolig och spännande dag tillsammans. Vi fotograferar i studion eller hotellrum (mot tillägg).

BOUDOIR

Boudoir är för mig sensuella och sexiga bilder som visar hur vacker du är, precis just som du är. Det är till för alla åldrar och former och jag vet hur vi får fram dina bästa drag!
Bilderna du får hos mig visar hud men inte för mycket och är mjuka och romantiska i ljus, poser och bildstil. Du behöver inte ha stått framför kameran tidigare utan jag instuerar dig under hela fotograferingen för att du ska känna dig bekväm.

Menu