MENY

FÖRETAG

FÖRETAGSFOTOGRAFERING UMEÅ

Som företagare vet du att ditt första intryck är lika viktigt som själva produkten eller tjänsten du erbjuder. Därför behöver du ta hjälp av en professionell fotograf som kan visa upp ditt varumärke på ett sätt som skiljer sig från konkurrenterna.

Jag strävar efter att ge dig högsta möjliga kvalité på dina verksamhetsbilder som kommer att göra ett bestående intryck hos dina kunder. För att nå dit använder jag mig av den bäst lämpliga utrustningen och mjukvaran såväl som specialiserade tekniker i redigering och retuschering. Jag tar mig alltid tid till att förstå dina önskemål och skapar en skräddarsydd plan för att fånga det just ditt företag behöver.

 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av fotograferingen erbjuder jag överkomliga priser och snabba leveranstider. Du har alltid tillgång till dina lagrade bilder hos mig som är säkert förvarade och du kommer enkelt åt dem vart du än befinner dig.

Jag garanterar att dina företagsbilder uppfyller dina förväntningar att du får det resultatet du behöver. Om du letar efter en professionell fotograf för företagsfoto av högsta kvalité har du kommit rätt. Kontakta mig redan idag för att komma igång med planeringen!

 

 

Sandra Viklund

Fotograf Umeå företagsfoto personalporträtt

PORTRÄTTFOTO

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

En kund som enkelt kan se bilder på medarbetare i det företaget de är intresserade av får en bättre relation till företaget och skapar ett förtroende. I dagens onlinevärld är det viktigt att skapa bra relationer från första början för att få återkommande kunder som vill visa intresse för er.

Att mötas av porträtt med namn på alla medarbetare när kunden kommer in genom dörren är ett utmärkt sätt att skapa ett bra första intryck och ger en känsla av pålitlighet.

Lika viktigt är det att de kunder som söker upp ert företag online enkelt kan hitta medarbetare på er hemsida och att bilderna är snygga, tilltalande och genuina.

 

Vid porträttfotografering kan vi fota klassiska porträtt med enfärgad bakgrund eller porträtt i miljö som samtidigt kan ge en bra överblick av hur ni arbetar.

 

Bilderna går att använda till hemsida, sociala media och marknadsföring.

 

 

Pris från 1500kr/timme

Hör av dig med dina önskemål för att få ett prisförslag.

 

info@sandraviklund.com

070-2707668

 

 

Fotograf Umeå företagsfoto
fotograf Umeå porträttfoto företagsfoto

VERKSAMHETEN

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Berätta vad ditt företag gör genom kreativa eller dokumentära bilder som visar er historia och vad ni brinner för. Miljöbilder, medarbetare i arbete, produktbilder, projekt eller speciella event. Vad vill ni berätta om och kunna visa upp med bilder som förmedlar en positiv bild av er som företag?

Bilderna är perfekta till hemsida, marknadsföring, årsredovisning och till internt bildmaterial.

 

Kontakta mig för offert på just det projektet ni vill fotografera.

 

 

info@sandraviklund.com
070-2707668

 

Fotograf Umeå Företagsfoto
Företagsfotografering Fotograf Umeå
Fotograf Umeå företagsfoto personalporträtt
Fotograf Umeå Företagsfoto

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING