MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Behind the Scenes med min dotter

En liten video från när min yngsta dotter ville fotograferas i studion. Dålig kvalité filmad med min mans mobilkamera men ändå roligt att ha kvar för henne att se. Så duktig hon var och stolt över att få all uppmärksamhet ett tag. Sedan fick hon välja på en av bilderna vad jag skulle redigera in att hon håller i händerna och då blev det en kanin. Det blir två stora fine art utskrifter i hennes rum med de här bilderna och hon längtar efter att få se sig själv på väggen där!

Är du också sugen på en fine art fotografering? Då kan du läsa mer om det här: http://sandraviklund.com/fine-art

Före/Efter

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING