MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Workshop Umeå – newbornfotografering

Workshop i Umeå – newbornfotografering, syskonfotografering och gravidfotografering

Efter att ha fått flera förfrågningar om att hålla i någon workshop/utbildning släpper jag nu datumet för en newborn-workshop som jag planerat i ett års tid.

16 juni 2016 kl 9.00 – 18.30
I min studio på Färjställsgatan 8, Umeå
Pris: 6500kr inkl moms *

Fotograf Umeå workshop newbornfotografering bebisfotografering

Det blir en lärorik dag fullpackad med information, tips, fotografering och redigering. Vi går igenom säkerhet som alla som fotograferar bebisar bör ha koll på. Jag fotograferar mina newbornsessioner med blixt och visar hur jag ställer in ljus och hur jag posar bebisarna för att få till mina bilder. Vi fotograferar en gravidsession utomhus i naturligt ljus (förhoppningsvis fint solljus) och avslutar dagen med att gå igenom redigering av bilderna. Jag visar hur jag redigerar mina bilder och ni får se några redigeringar från början till slut. Kommer även att tipsa om prisvärda bra program, actions och presets som förenklar redigeringen.
Efter workshopen går vi tillsammans och äter/dricker gott för den som vill stanna kvar och umgås en stund extra.

Innehåll under dagen:

 • Presentation
 • Säkerhet vid newbornfotografering
 • Skapa en trygg miljö att fota i
 • Bebisposer
 • Rekvisita
 • Newborn och syskon
 • Styling och kreativitet
 • Fotografering i studion: newborn och syskon
 • Fotografering utomhus: gravid
 • Redigering
 • Avslut – frågor
 • Afterwork

 

Frukost och lunch ingår samt en sammanställning i pdf-format från dagen. Ta med egen kamera för möjlighet att själv fotografera. 
*50% av betalningen görs vid bokning av plats och resterande 50% efter workshopen. För att boka din plats mejla mig på info@sandraviklund.com

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING