MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Fotograf i Umeå 1års fotografering

Fotograf i Umeå 1års fotografering

Det är svårt att få tid till att fotografera sina egna barn och ännu svårare att ha tid att redigera bilderna. Men här är min dotter Tindras 1års fotografering (eller ja, två bilder i alla fall). När jag hunnit redigera alla bilder tänker jag göra ett vackert album till henne som hon får behålla sen när hon är vuxen. Är så tacksam för att mina föräldrar fotograferat mycket när jag var liten och det finns flera album med mig och mina syskon som jag kikar i då och då. Och ännu roligare är det att se album från när mina egna föräldrar var små! Så se till att skriva ut era bilder så de håller i flera generationer framåt!

Fotograf Umeå barnfotograf

Fotograf Umeå barnfotograf

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING