MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

5 bästa tips under ert vinterbröllop

Ska ni gifta er i vinter? Vinterbröllop kan vara helt magiska om man ser till att vara rätt förberedd.

vinterbröllop bröllopsfotograf vinter
Vädret kan som ni vet vara väldigt opålitligt under vinterhalvåret. Kanske är det -20 grader men det kan lika gärna vara plusgrader och regn. Så att klä sig efter vädret är viktigt även under ert vinterbröllop och under bröllopsfotograferingen när ni vill vara snyggt klädda.

 

HÄR ÄR MINA 5 BÄSTA TIPS VID BRÖLLOPSFOTOGRAFERING PÅ VINTERN

vinterbröllop bröllopsfotograf vinter
ULLSTRUMPBYXOR OCH ULLSOCKAR.
De syns inte under klänningen eller kostymbyxorna men värmer bra. Och ta med extra par om ni blir blöta om fötterna så ni kan byta om till torra.

 

vinterbröllop bröllopsfotograf vinterVINTERSKOR ELLER STÖVLAR.
Att plumsa i djupsnö eller gå runt i slaskig blötsnö med finskor är ingen bra idé. Det är bättre att ha rejäla skor under fotograferingen så ni kan röra er ordentligt och få till de bästa bilderna. Spara finskorna till vigseln och festen då det även går att fota bilder med dem, klart de ska fotas också!

 

vinterbröllop bröllopsfotograf vinterPARAPLYN.
Skyddar mot både regn och snöfall. Vita eller ljusa paraplyn är att föredra då de reflekterar ljuset bättre än mörka. Undvik paraplyer med loggor. Här hittar ni vackra paraplyer till bröllop LÄNK.

 

vinterbröllop bröllopsfotograf vinterVÄRMEPÅSAR.
Det finns att köpa heatpads på lika olika ställen, t ex HÄR eller HÄR. Stoppa dem innanför klänningen, i strumporna, i byxan och lite överallt där de inte syns så håller ni värmen bättre.

 

vinterbröllop bröllopsfotograf vinterVANTAR OCH RIKTIGT VARM JACKA.
Även om det inte är jättekallt ute börjar man lätt frysa under fotograferingen, speciellt om händerna. Och när ni står stilla ute är det väldigt skönt att kunna ta lite pauser under fotograferingen och värma sig i en varm jacka mellan varven. Det behövs oftast inte långa pauser för att få upp värmen om jackan är riktigt varm.

 

HOPPAS NI FÅR ANVÄNDNING AV MINA FEM BÄSTA TIPS OM NI PLANERAR ETT VINTERBRÖLLOP!

 

vinterbröllop bröllopsfotograf vinterHör av er så kan vi prata mer om hur jag kan hjälpa er att dokumentera er dag. Har några lediga helgtider för bröllopsfotografering nu i vinter så skicka ett mejl med ert datum så återkommer jag med mer information. info@sandraviklund.com 

vinterbröllop bröllopsfotograf vinter

 

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING