Sandra Viklund Photographer » Bröllopsfotograf i Umeå

Masthead header

Om Mig

Fotograf: Erika Gerdemark

Jag arbetar som fotograf i Umeå, Sverige och Europa. Gör olika uppdrag till både privatpersoner och företag och det jag älskar och brinner för är porträtt, barn och bröllop. Vi har roligt under fotograferingen oavsätt om det är vigselporträtt eller en familjefotografering med barnen. Jag vill att mina kunder ska gå hem med ett leende på läpparna och längta lite extra till att få se sina bilder.
Fotograferar i min studio eller utomhus och har flera bakgrunder/rekvisita att välja på till newborn och barnfotograferingar. Efter fotograferingen träffas vi för ett visningsmöte där vi går igenom era bilder tillsammans och ni får möjlighet att se och känna på alla produkter som jag erbjuder.

“IF YOUR DREAMS DON’T SCARE YOU, THEY AREN’T BIG ENOUGH”

Är ni intresserade av att boka en fotografering eller har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta mig: info@sandraviklund.com

Porträttfotografering börjar på 500kr och kan användas av alla privatpersoner oavsätt ålder. Vi fotograferar i miljö inomhus eller ute på plats.

Ska ni gifta er?
Jag älskar bröllop och det finns inget roligare att fotografera. Är ni intresserade så skriv gärna till mig och berätta om eran dag, vilket datum, vad ni har för önskemål och så pratar vi vidare från det. Jag ser gärna att vi träffas och pratar när ni vill boka mig så att ni känner er trygga i ert val av fotograf.
I alla större bröllopspaket ingår en “förlovnings-session” några veckor innan bröllopet. Det är alltid skönt att ha lärt känna varandra lite bättre innan den stora dagen och dessutom får ni med er bilder ni kan använda till inbjudningskorten, gästboken eller som bildspel på bröllopsfesten.

Bröllopspaket börjar på 9500kr inkl. högupplösta filer.

Ser fram emot att höra från dig! Enklast når ni mig via e-post men ni kan även ringa 070-2707668

——————————————————-

 PUBLICERINGAR:

The Westchester Wedding Planner, Ditt Bröllop, Beauty & Lifestyle Bride

——————————————————-

Medlem i Svenska Fotografers förbund
sff-logga_liten