MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Närbilder från bebisfotografering

Fotograf Umeå – bebisfotografering 10 veckors tjej.

Den här söta tösen träffade jag i studion för ett tag sedan och hon hade de sötaste kinderna jag sett. 10 veckor gammal precis som min egna lilla tös och jag inser ännu mera hur värdefullt det är att fotografera sina barn medan de är så små. Tiden går så fort! Min lilla tjej har redan en hel drös med urvuxna kläder och även om hon kommer vara min lilla bebis ett bra tag till så står man där om ett år och undrar vart tiden tog vägen.

Fotograf Umeå: Sandra Viklund

Fotograf Umeå: Sandra Viklund

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING