Mina fotoböcker och printboxes

Det bästa med att ha sina fotografier tryckta på papper är att man har möjlighet att titta på dem oftare. Tänk själv hur ofta du går igenom gamla hårddiskar med tusentals bilder, det gör man inte speciellt ofta för det är helt enkelt för jobbigt. Men har du en tavla på väggen, fotografier i en låda eller fotoalbum liggandes på vardagsrumsbordet eller i bokhyllan så är chansen betydligt större att du tar fram dem och kikar på dem. Det är dessutom en helt annan känsla att kunna hålla din bild i handen, något fysiskt att kunna ta på jämfört med att stirra på en skärm. När du shoppar kläder i en butik, är det inte så att du måste känna på tyget och hålla i plagget innan du kan bestämma dig för att prova det och sedan även köpa det om det sitter bra. Samma sak med fotografier, får du känna och ta på bilderna blir det en helt annan upplevelse.
Självklart är det i dag också ett måste med digitala bilder för att kunna lägga upp på Facebook och instagram men ingenting slår en riktigt fint utskriven bild på fotopapper av hög kvalité som håller i flera generationer.

Mina fotoalbum/fotoböcker är tryckta på tjock papper med fin färgåtergivning och omsluts av ett omslag i beige linnetyg. Samma sak med fotoboxarna som är perfekt till dig som vill kunna plocka ut ett foto, rama in och sätta upp på väggen för att sedan kunna byta ut bilden i ramen när du vill ha lite variation.

Tack till Photoever/Extremaalbum för superfina produkter till oss fotografer så vi kan erbjuda det bästa till våra kunder ♡

Sandra Viklund Fotograf i Umea | sandraviklund.comSandra Viklund Fotograf i Umea | sandraviklund.comSandra Viklund Fotograf i Umea | sandraviklund.com

no comments
Meddelande

Your email is never published or shared. Obligatoriska fält är markerade *

Menu