Milano

Tog nästan inga bilder den dagen vi var i Milano. Började dagen med att äta på en äcklig restaurang eftersom vi kämpat med att hitta en speciell sushirestaurang men när vi väl kom dit hade dom lagt ner så det var bara att gå vidare. Vi gick in på första bästa vanliga restaurang men det visade sig inte vara den bästa tyvärr. Blir faktiskt lite äcklad när jag tänker på maten haha, inte för att den var så äckligt egentligen utan smakade som vanlig spagetti man gör hemma med tomatsås och två hela stora oskalade räkor bredvid. Allt serverades via rullvagn och gav en skolmatsals-feeling. Minns inte vad restaurangen hette och det är väll lika bra, ingen bra reklam för dem.

Sedan gick vi i butiker och shoppade lite. Satte oss på ett café just vid Duomo och kikade på människor som gick förbi. Bredvid oss (typ axel i axel) satt en kedjerökande tant som rökte cigg efter cigg. Så fort den ena var slut tände hon en ny och mumlade lite för sig själv. Hon skulle passat perfekt till att spela häxa i någon äventyrsfilm.

Det är roligt med människor man kommer ihåg sådär, det finns verkligen udda och speciella individer och jag tycker det är helt underbart. Tänkt vad tråkigt det hade varit om alla såg likadana ut!

Efter fikat kände vi att vi ville tillbaka till Como och äta middag och dricka drinkar så det blev ingen lång dag i Milano. Hade varit kul att kolla in nattlivet där men eftersom vi inte ville åka tåg hem så sent skippade vi det.

no comments
Meddelande

Your email is never published or shared. Obligatoriska fält är markerade *

Menu