MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Hur överlever man en gravidfotografering på vintern?

Gravidfotografering Umeå vinter

 

Du har planerat att föreviga din fina gravidmage och har planerad födsel på vintern. Du älskar utomhusbilder och just vinterbilder i solnedgång eller soluppgång är helt magiska! Men hur överlever man kylan när man står där i en vacker tunn gravidklänning?

 

 1. Ta med din varmaste jacka, skor och vantar.
  Även om det inte är superkallt ute blir det alltid mycket kallare än vad man tror när man är lite klädd. En varm stor dunjacka är perfekt att värma sig i under pauserna.
 2. Värmepåsar!
  De finns att köpa lite överallt och är perfekt att stoppa innanför kläderna, i Bh:n, skorna, ja överallt där de ryms. Värmer förvånansvärt mycket även om de är rätt små.
 3. I närheten av värme.
  Är det riktigt kallt så fotografera i närheten av där du kan ställa bilen eller där du kan gå in inomhus. Då kan man ta en paus och värma sig i bilen/inne lite då och då.
 4. Byt om i en varm bil.
  Ska du fotografera i olika kläder så gör ombyten i bilen så hinner du få upp lite värme.
 5. Var snabb.
  Planera med fotografen vilka bilder du gillar så ni förstår varandra väl. En duktig fotograf vet sedan vart du/ni ska stå för bäst ljus, vilka poser som passar och är snabb på att instruera och visa er, så fotograferingen behöver inte ta speciellt lång tid.

När du sedan ser bilderna kommer du tycka att det var sååå värt det!

Fotograf Umeå gravidfoto vinter

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING