Give away winter wedding

Snart är vintern här! Jag har inte haft någon bröllopssäsong i sommar pga graviditeten och därför längtar jag extra mycket till nästa sommarsäsong. Men tills dess tänkte jag gotta mig i vinterbilder och jag vill ge bort en heldagsfotografering till något fint brudpar som gifter sig i vinter i år.

Så ska du gifta dig och skulle vilja ha med mig som bröllopsfotograf hör av dig till mig via mejl info@sandraviklund.com och berätta mer om er själva och er dag. Bifoga gärna bilder på er själva och inspirationsbilder för er dag. Jag kommer att välja ut det paret som jag känner passar bäst.

Erbjudandet gäller 9 timmars fotografering inkl 400st högupplösta jpg samt en förlovningsfotografering innan bröllopet. (Värde 29 500kr) Eventuell reseersättning betalas av brudparet själva.

Viktigt att ni som par värdesätter fotografering på er dag och att ni gillar min bildstil. Ser fram emot att höra från er!

Fotograf i Umeå | sandraviklund.com

no comments
Meddelande

Your email is never published or shared. Obligatoriska fält är markerade *

Menu