Från Paris i sjuksoffan

Jag ligger hemma sjuk sedan i går, helt däckad i förkylning som satt sig i bihålorna. Har knappt orkat hålla ögonen öppna för det gör så ont. Det här är första gången jag orkat sätta mig vid datorn och det är ändå riktigt jobbigt även om jag har datorn i soffan. Blir hemma i några dagar till och förhoppningsvis ska jag vara frisk efter helgen. Är så less på alla sjukdomar, har en massa fotoidéer men aldrig tiden att genomföra dem då antingen jag eller William ligger hemma sjuka mest hela tiden. Jag borde i alla fall bli en frisk gamling eftersom jag snart måste ha haft varenda bacill och virus som finns.

Är väldigt glad att jag inte blev sjuk i Paris trots allt, det hade varit riktigt jobbigt! Här är två bilder från systemkameran. (Tyvärr de enda två) Resten fotade jag med min lilla Galaxy Camera eftersom jag saknade vidvinkel och zoom på D600an.

no comments
Meddelande

Your email is never published or shared. Obligatoriska fält är markerade *

Menu