MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Fotograf Umeå – gravidfoto och bebisfoto

Fotograf Umeå – gravidfoto och bebisfoto

Jag har, som ni säkert läst tidigare, ett 12 månaders projekt där jag fotograferar gravida och sedan bebisen fram tills 1års dagen. Projektet kommer att sluta i en utställning och det är så otroligt kul att få styla och planera allt kreativt.
Det har varit väldigt bra respons på mitt erbjudande som ni kan läsa mer om HÄR och det är jag så glad över! Jag letar fortfarande efter några fler gravida modeller så tveka inte att höra av er om ni är intresserade.

Här är en liten sneak peek på första delen från en av mina modeller. Mor och dotter ♥

Fotograf i Umea | sandraviklund.com

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING