Sandra Viklund Photographer » Bröllopsfotograf i Umeå

Masthead header

Fotograf Umeå – gravidfoto och bebisfoto

Fotograf Umeå – gravidfoto och bebisfoto

Jag har, som ni säkert läst tidigare, ett 12 månaders projekt där jag fotograferar gravida och sedan bebisen fram tills 1års dagen. Projektet kommer att sluta i en utställning och det är så otroligt kul att få styla och planera allt kreativt.
Det har varit väldigt bra respons på mitt erbjudande som ni kan läsa mer om HÄR och det är jag så glad över! Jag letar fortfarande efter några fler gravida modeller så tveka inte att höra av er om ni är intresserade.

Här är en liten sneak peek på första delen från en av mina modeller. Mor och dotter ♥

Fotograf i Umea | sandraviklund.com

  • 13 maj, 2016 - 22:34

    Madelen - Hej Sandra! Jag är eventuellt intresserad av att delta i gravidfotograferingen om du fortfarande är i behov av modeller? Jag funderar hur det fungerar med styling vid fototillfällena, står du för allt eller ska man fixa delar själv? Finns det möjlgihet för blivande pappan att vara med på någon bild under första fototillfället? När under graviditeten vill du ta första bilderna? Mvh MadelenReplyCancel

    • 15 maj, 2016 - 06:26

      Sandra - Hej Madelen! Vad roligt att du är intresserad! Jag fotograferar gärna dig och magen och blivande pappan får gärna vara med också 🙂 mejla mig på info@sandraviklund.com så berättar jag mer. Mvh SandraReplyCancel

Your email is never published or shared. Obligatoriska fält är markerade *

*

*