MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Dumt att bara köpa digitala bilder av din fotograf?

Fotograf Umeå tavla

Digitala bilder är det vi alla efterfrågar idag och självklart är det bra att ha kvar de digitala filerna för framtida utskrifter och visning på sociala media men det är ingen bra lagring för framtiden.

 

Använder du diskett fortfarande? Ser du på dina VHS-band? 
Nej precis, den digitala tekniken går framåt. Nu är det knappt så man använder CD-skivor längre och inte ens alla datorer har USB-ingång.
JPG-formatet finns garanterat inte kvar om 30 år och vad händer då med alla bilder du köpt av din fotograf. De ligger lagrade på en hårddisk som inte kan användas.

Därför är det extremt viktigt att skriva ut dina bilder. Vill du inte tapetsera väggarna med tusen tavlor på barnen, fokusera på några få större tavlor i bästa kvalité av de bilderna du verkligen gillar och som du kan ha som konst på väggen. Gör fotoböcker av både professionella bilder tagna av fotografen men även alla egna bilder tagna med mobilen. Dagens mobilen ger nog bra kvalité på bilderna för att skrivas ut i böcker och även göra förstoringar.

Gör du egna fotoböcker så se till att få det gjort. Det behöver inte vara perfekt bara det blir gjort!

Om 30 år när barnen är vuxna och du försöker minnas tillbaka på hur gulliga de var när de var små är det GULD värt att plocka fram den där fotoboken att kunna bläddra i. Eller när du går förbi väggen i hallen där den stora tavlan på syskonen hänger från när de var små så garanterar jag att det får dig att le och minnas tillbaka 🙂

Fotograf Umeå tavla

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING