Yeey ni ska gifta er! Så roligt att ni har börjat leta efter bröllopsfotograf! Jag erbjuder tre olika bröllopspaket som ni kan läsa om nedan. Men viktigast när ni väljer fotograf är att välja en där ni verkligen älskar bildstilen, redigeringen och hur han eller hon jobbar. Det är ändå ett av de viktigaste besluten i ert liv för bilderna är i slutändan det ni har kvar för att minnas dagen och visa era barn och barnbarn när de blir äldre.
Mini 3 timmars fotografering

150st högupplösta jpg

Bildspel med alla bilder

(Passar till porträtt och vigsel)
12000kr
Halvdag Bokningsmöte

6 timmars fotografering

300st högupplösta jpg

25x25cm bröllopsalbum, 20 uppslag

Provfotografering innan bröllopet

Bildspel med alla bilder
20000kr
Heldag Bokningsmöte

12 timmars fotografering

600st högupplösta jpg

30x30cm bröllopsalbum, 30 uppslag

Provfotografering innan bröllopet

Bildspel med alla bilder

Gästbok med bilder från provfotograferingen
36000kr

" Jag lägger ner mycket tid med varje brudpar och redigerar era bilder noggrant för att kunna leverera så bra bilder som möjligt till er! Jag vet vilka vinklar som passar bäst i olika situationer och oavsätt vad det är för olika ljusförhållanden under dagen, om det är strålande sol eller ösregn och stormvind, så kommer ni att få bilder som följer en röd tråd och som ni kommer att älska. "

" Vad ska man egentligen säga till de vackraste bilderna som vi någonsin har sett?
Tack känns som ett för fjuttigt ord, för allt ditt arbete och det du har skapat för oss. Vi älskar alla bilderna du har tagit på oss, bilderna från kyrkan är helt fantastiska och nu vet vi att det är du vi ringer nästa år när vi kör upp till Skellefteå igen (hallå, vi måste ju ta ordentliga familjebilder!).

Men som sagt, tack Sandra för att du förevigade vår dag. Vi har redan rekommenderat dig till alla vi känner. "

/Camilla & Ola
Fine Art Photography HUR JAG ARBETAR Jag posar mina par rätt mycket under porträtt-delen för att få till bilderna som jag tänkt mig, men vill ändå att bilderna ska se så lite posade ut som möjligt. Älskar naturliga bilder och försöker få brudparen att röra sig in i posen och mysa ihop med varandra för att skapa en så bra upplevelse som möjligt.
Under vigsel och mingel försöker jag istället vara så osynlig som möjligt och lägger mig inte i utan fotar det som händer mer dokumentärt.

Vad får ni om ni bokar mig som bröllopsfotograf

AVTAL

Vi skriver avtal som inkluderar alla detaljer och signeras online med bank-id. Detta för att skydda både er och mig som fotograf.

BETALNING

Vid bokning tas en bokningsavgift på 50% för att reservera ert datum. Resterande belopp betalas senast två veckor innan fotograferingen.
Vid delbetalning läs vidare i nästa avsnitt.

REDIGERING

Redigeringen är en stor del av hur jag jobbar med bilder och det är viktigt att ni gillar min bildstil och redigering. Alla bilder redigeras professionellt och enskilt var för sig för att få till det bästa i varje bild. Justering av färger görs på alla bilder och matchar inte alltid hur färgerna ser ut i verkligheten då jag vill få alla era bilder att bli så vackra som de någonsin kan bli. Jag levererar den största delen i färg och ca 25% i svartvitt.

BACKUP

Som professionell fotograf garanterar jag backup av era bilder. Med det menas att extra kamerautrustning finns tillgänglig under hela fotograferingen, alla bilder säkerhetskopieras kontinuerligt under dagen och vid eventuell sjukdom/olycksfall/familjetragedi har jag ett stort nätverk av fotografer som kan hoppa in i mitt ställe. 

DELBETALNING

Vill ni inte betala allt direkt finns det möjlighet till upp till 12 månaders räntefri delbetalning. Hela beloppet ska dock vara betalt senast 2 veckor innan bröllopet. (Delbetalning är inte möjlig vid bokning av minsta paketet)

LEVERANS

Era bilder levereras inom 8 veckor efter bröllopet vid högsäsong (maj-september). Album har en leveranstid på upp till 12 veckor efter slutgiltigt godkännande av design. Digitala bilder levereras på vackert usb-minne samt i onlinegalleri för att enkelt kunna dela med er till släkt och vänner.

Menu