MENY
fotograf umeå sandra viklund

BLOGG

Behind the scenes gravidfotografering

Här är en liten behind the scenes film på några sekunder från senaste gravidfotograferingen vid Nydalasjön.

Kan säga att jag satt och log mig igenom hela redigeringen av bilderna. Blir så lycklig av att fotografera kärlek och det här spännande nya steget, att bli föräldrar. Och när man ser kärleken i parets ögon blir jag lite blödig och så glad, det kan göra hela min dag! 🙂

Registrera dig för mina mejlutskick som skickas 1-2 gånger per månad. Där får du mina bästa tips och är även först att ta del av speciella erbjudanden för dig som gravid.

INSTAGRAM

Fotograf Umeå bröllopsfotograf

gravidfoto bebisfoto barnfoto företagsfoto

följ mig

0702707668

info@sandraviklund.com


Färjställsgatan 8

90420 Umeå

ENDAST TIDSBOKNING